Новости

NETAM нов вебсајт

NETAM нов вебсајт

Со задоволство ви го претставуваме новиот редизајниран НЕТАМ Решенија за Спиење вебсајт. Полесен за користење. Палета со нови производи. Новости околу работењето на нашата компанија.

 

Купување на нова штепарица со систем за кроење

Купување на нова штепарица со систем за кроење

Компанијата НЕТАМ инвестираше во нова модерна штепарица заедно со систем за кроење панел парчиња се со цел да го зголеми својот капацитет и да може да одговори на потребите на своите клиенти за извоз.

 

Изработка на изолациони градежни материјали од текстилен отпад

Изработка на изолациони градежни материјали од текстилен отпад

Нетам ДОО започна со реализација на проектот „Изработка на изолациони градежни материјали од текстилен отпад“.Прочитајте повеќе

Нетам престанува со производство на кревети

Нетам престанува со производство на кревети

Сакам да ве известам дека нашата фирма НЕТАМ ќе престане со производство на кревети од 1 Септември 2017. Последните нарачки за кревети ќе се примаат до 31.07.2017 и испораките ќе се прават кон крајот на Август. Душеците и понатака ќе ги произведуваме.Прочитајте повеќе

Нетам вработува

Нетам вработува

Нетам ДОО е компанија со основна дејност производство на производи од неткаен текстил, перници, јоргани, душеци и навлаки за душеци. Во моментов ни се потребни квалификувани работници во оваа сфера кои ќе бидат дел од производство наменето за извоз на странски пазари во Германија, Австрија, Бенелукс и Франција.
Прочитајте повеќе

Саем за мебел 2017, Скопје

Саем за мебел, Скопје

Со задоволство ви го најавуваме нашето присуство на овогодинешниот саем за мебел во Скопје. Можете да не најдете во Хала 1. Дојдете и посетете не.
Прочитајте повеќе

Саем за мебел, Скопје

Саем за мебел, Скопје

Со задоволство ви го најавуваме нашето присуство на овогодинешниот саем за мебел во Скопје. Можете да не најдете во Хала 1. Дојдете и посетете не.

Прочитајте повеќе

Нови производи

image05

НЕТАМ ја почнува година со три нови производи:

  1. БИСТРА детски кревет.
  2. КОРАБ клик-клак кревет.
  3. ВОДНО кревет.


Прочитајте повеќе

Саем IMM во Келн, Германија

image05

Со задоволство ви го најавуваме нашето присуство на овогодинешниот саем за мебел во Келн, Германија. НЕТАМ за прв пат ќе се претстави на овој саем со своите производи. Овој саем е местото каде сите светски компании од мебелната индустрија се собираат на едно место и ги претставуваат своите производи.Можете да не најдете во Хала 5.2 на штанд А80 од 18.01. до 24.01.2016. Дојдете и посетете не во Келн.

Прочитајте повеќе

Нов веб сајт

image05

НОВА ГОДИНА. НОВ ИЗГЛЕД.

Со задоволство ви го претставуваме новиот редизајниран НЕТАМ Решенија за Спиење вебсајт. Полесен за користење. Палета со нови производи. Новости околу работењето на нашата компанија.

Прочитајте повеќе