НЕТАМ ја почнува година со три нови производи:

  1. БИСТРА детски кревет. Кревет дизајниран за вашето дете. Заедно со овој кревет ние ви даваме постелнина со истата апликација како и самото заглавје. Избор на машки/женски дезени со нивните херои од цртаните филмови. За овој кревет го користиме заглавјето ДОЈРАН. Овој кревет се изработува со димензии 200×90.
  2. КОРАБ клик-клак кревет. Кревет за спиење. Гарнитура за седење. Кревет со кутија и простор за вашата постелнина. КОРАБ креветот оди заедно до Класик класишен душек. Навлаката за овој кревет може да се одбира во 4 бои на мебел штоф. Заедно со овој кревет одат две украсни перничиња во иста боја како и навлаката.
  3. ВОДНО кревет. Крал на креветите од програмата НЕТБЕД. Кревет со 3 фиоки и простор за вашата облека/постелнина. ВОДНО креветот се препорачува заедно со ПЕРФОМАТ или НЕНА душеците. За потребите на овој кревет се употребува латофлексот ТВ ФИКС СТАНДАРД. Креветот оди со едно од нашите тапацирани заглавја (Дојран, Преспа, Охрид, Маврово). Креветот се тапацира во бела или црна еко-кожа додека челата на фиоките се изработени од бела и црна. Постои можност и фиоките да се истапацираат и да бидат истапацирани исто како и конструкцијата на креветот. Креветот може да се изработува во следните димензии: 200×160 и 200×180.