Тековни новости

Успешна соработка меѓу НЕТАМ ДОО, Фондот за иновации и технолошки развој и Градежниот факултет Скопје

Фонд за иновации и технолошки развој

НЕТАМ ДОО Драган и др. во соработка со ФИТР, во рамки на иновациски ваучер уште еднаш покажaа дека соработката со научните институции резултира со развој на новитет и иновативни производи.

 

NETAM нов вебсајт

NETAM нов вебсајт

Со задоволство ви го претставуваме новиот редизајниран НЕТАМ Решенија за Спиење вебсајт. Полесен за користење. Палета со нови производи. Новости околу работењето на нашата компанија.