Ул. 534 бр.22-б с.Марино, 1000 Скопје, Р.Македонија
Тел: +389 2 2571100, +389 2 2571990
Факс: +389 2 2571977
Е-маил: info@netam-sleep.com.mk

Внимание: Почитувани клиенти доколку имате направено нарачка во еден од нашите салони ве замолуваме да се јавите за информации во салонот во кој сте ја направиле нарачката.

Салон Центар
спроти Главна Пошта на Бул. ВМРО (зграда на поранешна Агромеханика)
Тел: +389 2 3118233
Моб: +389 72 239123
Е-маил:netam.showroom@netam-sleep.com.mk