Со задоволство ви го најавуваме нашето присуство на овогодинешниот саем за мебел во Келн, Германија. НЕТАМ за прв пат ќе се претстави на овој саем со своите производи. Овој саем е местото каде сите светски компании од мебелната индустрија се собираат на едно место и ги претставуваат своите производи.Можете да не најдете во Хала 5.2 на штанд А80 од 18.01. до 24.01.2016. Дојдете и посетете не во Келн.