Нетам ДОО е компанија со основна дејност производство на производи од неткаен текстил, перници, јоргани, душеци и навлаки за душеци. Во моментов ни се потребни квалификувани работници во оваа сфера кои ќе бидат дел од производство наменето за извоз на странски пазари во Германија, Австрија, Бенелукс и Франција.ШИВАЧИ/ШИВАЧКИ – НАВЛАКИ ЗА ДУШЕЦИ

Потребни квалификации:

 • Работно искуство на слична работна позиција
 • Искуство во работа со ДУШЕЦИ ќе се смета за предност
 • Способност за работа во тим
 • Шиење право и оверлук

Огласот за шивачи/шивачки можете да го превземете тука

 

Загарантирани услови за работа:

 • Редовна исплата на плата
 • Обезбеден паричен надоместок за превоз
 • Обезбедена заштитна опрема според законот за безбедност и здравје при работа
 • Обезбедени сите права според законот за работни односи

 

ПАКУВАЧ (ИЗВРШИТЕЛ)

 

Потребни квалификации:  

 • Минимум завршено средно образование;
 • Предходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност;
 • Комуникативни, способни за тимска работа, креативни и посветени на работата.

 

Одговорности и задачи:

 • Пакување на производи (НАВЛАКИ ЗА ДУШЕЦИ)
 • Лепење на етикети и декларации
 • Придржување кон процедурата за производство.

 

Загарантирани услови за работа:

 • Редовна исплата на плата
 • Обезбеден паричен надоместок за превоз
 • Обезбедена заштитна опрема според законот за безбедност и здравје при работа
 • Обезбедени сите права според законот за работни односи

Огласот за пакувач (извршител) можете да го превземете тука

 

РАБОТНИК ВО ПРОИЗВОДСТВО

 

Kвалификации:

 • Минимум ССС
 • Претходно работно искуство во производствен процес
 • Искуство во работа со неткаен текстил (вата, филц итн.) ќе се смета за предност

 

Одговорности и задачи:

 • Тековни зададени работни задачи 
 • Водење на записи за следливост на технолошкиот процес
 • Работа во смени

 

Загарантирани услови за работа:

 • Редовна исплата на плата
 • Обезбеден паричен надоместок за превоз
 • Обезбедена заштитна опрема според законот за безбедност и здравје при работа
 • Обезбедени сите права според законот за работни односи

Огласот за работник во производство можете да го превземете тука