НЕТАМ ви нуди професионални услуги на штепање за:

 • душеци
 • јоргани, прекривки
 • заштитници за душеци
 • навлаки за душеци
 • перници

Штепаме со производи кои се од наше производство / трговска стока :

 • 100% ПЕС Вата, со тежина 70 гр/м2 - 400 гр/м2 со ширина: 1.50 м – 2.40 м
 • Жакардно платно за душеци (51% ПЕС/49% ПП)
 • 100% памучно платно (бело или принтано)
 • Платно за душеци со различен состав
 • 100% Микрофибер

НЕТАМ истотака произведува производи од неткаен текстил:

 • 100% ПЕС Вата, тежина: 70 гр/м2 - 400 гр/м2 , ширина на ролна: 1.50 м – 2.40 м
 • Термобондирана Силиконска Вата, тежина: 100 гр/м2 - 400 гр/м2 , ширина на ролна: 1.50 м – 2.40 м
 • TENCEL Вата, тежина: 100 гр/м2 - 400 гр/м2 , ширина на ролна: 1.40 m – 2.40 m
 • Термофиксиран ПЕС Филц, тежина: 150 гр/м2 - 1000 гр/м2,ширина на ролна: 2.20 м
 • Геотекстил, тежина: 150 гр/м2 - 1000 гр/м2,ширина на ролна: 2.20 м
 • Силиконски топчиња