ЕРГО-ПЕДИК

ВИСТИНСКИ ИЗБОР за вас и вашето тело е овој душек. Основната конструкција на овој душек е џепесто јадро кое овозможува индивидуално прилагодување на телото во текот на спиењето. Особено треба да се нагласи дека медицинските душеци се користат како превентива против деформација и болки во рбетот, а не кога болките веќе не се појавуваат. Медицинскиот душек ERGO-PEDIC нуди најповолна цена и квалитет и во својот ранг претставува вистински избор за секоја индивидуа. Горните површини на овој душек се користи HR пена (најреволуционерен производ за изработка на душек, високо еластична пена на база на вода, прозрачна со отворени ќелии) и Мемори пена (ВИСКО пена) и со тоа овој душек го ставаат во редот на најквалитетни душеци потполно прилагодени на нашето здравје. Навлаката е брендирана од 100% Полиестер и е проштепана со 200 гр/м2 ПЕС Вата. Стандардната висина на душекот е 24 цм.

ЕРГО-ПЕДИК