TW FIX ПРЕМИУМ

Оквирот на латофлексот е од повеќе слоеви дрво со 30 подвижни дрвени летвички. Подлогата е наменета за сите врсти душеци. Латофлексот е тестиран да може да издржи тежина до 160 кг. Латофлексот е произведен во ЕУ. Доколку имате кревет со латофлекс и користите TOP KING душек, препорачливо е да се користи овој тип на латофлекс заедно со душекот заради тежината на самиот душек. Латофлексот е произведен во ЕУ. Стандардни димензии: 200×80/90.

TW FIX ПРЕМИУМ