ВОДОНЕПРОПУСТЛИВ ЗАШТИТНИК ЗА ДУШЕК

Со овој заштитник за душек можеш да го заштитиш својот душек од дамки и прашина. Овој заштитник има ластик на сите краеви и се поставува рамномерно над душекот. Погоден за деца и возрасни лица, хотели, домови итн.

 

Димензии

200 x 90

200 x 160

200 x 180

Платно + Задна страна

100% Микрофибер + 100 % Полипропилен

Полнило

100% ПЕС вата

Боја

Бела

 

Одржување

http://www.netam.com.mk/en/images/netking/ikoni-odrzuvanje.png 

ВОДОНЕПРОПУСТЛИВ ЗАШТИТНИК ЗА ДУШЕК