Топер - Мемори

Изработен од високвалитетна Мемори пена – 4 цм.

Брендираната навлака е со состав од памук и полиестер и на наддушекот му даваат дополнително чувство на мекост и заштита.

Височината на овој наддушек изнесува 5 цм.

Топер - Мемори