Топер – Покет

НОВ ПРОИЗВОД на Македонскиот пазар. Нашиот наддушек со микро-џепести федери е покриен со ХР пена. Навлаката е со патент од сите 4 страни.

Микро-џепестиот топер на НЕТАМ е специјално дизајниран со тоа што микро федерите додатно учествуваат во подршката на телото а истотака даваат додатно чувство на удобност и одреден степен на луксуз во спиењето.

Висина: 6 cm

Достапен како комплементарен додаток со купување на било кој душек.

Топер – Покет