НЕПНА – НЕПРОПУСТЛИВА НАВЛАКА ЗА ДУШЕК

  • Го заштитува душекот од разни течности, прашина и бактерии
  • Ултра-тенок памучен горен слој кој му дава нежност на вашиот душек

 

 

Димензии

Димензии Се изработува во разни димензии

Платно

100% Памук + водонепропустлива мембрана

Боја

Бела


Одржување

http://www.netam.com.mk/en/images/netking/ikoni-odrzuvanje.png 

НЕПНА – НЕПРОПУСТЛИВА НАВЛАКА ЗА ДУШЕК