ЈОРЕ/ЈОРД

JORE/JORD – Single/Double Quilt

Дали ви е ладно додека спиете? Барате добар квалитет со одлишна цена? Овој јорган е правиот избор за вас и можете да го користите во текот на целата година.

 

Димензии

160 x 200

200 x 200

Платно

100% Microfiber

Полнило

400 gr/m2 wadding - 100% PES

Боја

Бела

 

Одржување

http://www.netam.com.mk/en/images/netking/ikoni-odrzuvanje.png 

ЈОРЕ/ЈОРД