ЕМА ЈОРГАН

Нашиот јорган ‘Emma’ е вистинскиот избор за вас. За добар сон јорганот е исто така важен колку што е и самиот душек и го препорачуваме заедно со нашата перница ‘Eva’. Јорганот е направен од висококвалитетно памучно платно кое овозможува прекрасно и нежно чувство на вашето тело а воедно и обезбедува пријатен сон.

 

Димензии

140 x 200

160 x 200

200 x 200

Платно

100% Памук

Полнило

400 gr/m2 вата - 100% ПЕС

Боја

Бела

 

Одржување

http://www.netam.com.mk/en/images/netking/ikoni-odrzuvanje.png 

ЕМА ЈОРГАН