ЕЛЕНА ПОСТЕЛНИНА

">
Previous Next

 

Нашата постелнина ‘Elena’ е вистинскиот избор за вас. Памучната ранфорс постелнина е изработена од квалитетен памук и овозможува прекрасно и нежно чувство на вашето тело а воедно и обезбедува пријатен сон. НЕТКИНГ ја нуди оваа постелнина со нашите перници и јоргани за да добиете една целина која нуди свежина, удобност и квалитет. Постелнината може да се нарача во сите димензии по желба во разни бои и дезени.

ЕЛЕНА ПОСТЕЛНИНА