ЈАШ

Мека, прилагодлива перница изработена од силиконски топчиња со врвен квалитет и мек микрофибер, кои ќе ви овозможат удобна потпора за главата, вратот, грбот или стапалата, за совршена релаксација и одмор.

 

Димензии

50 x 70

Платно

100% Микрофибер

Полнило

100% ПЕС силиконски топчиња

Боја

Бела

Одржување

http://netam.com.mk/images/netking/ikoni-odrzuvanje.png 

ЈАШ