ЕВА ПЕРНИЦА

Нашата перница ‘Eva’ е вистинскиот избор за вас. За добар сон перницата е исто така важна колку што е и самиот душек. Направена е од високовкалитетно платно кое овозможува прекрасно и нежно чувство на вашата глава а воедно и обезбедува пријатен сон. Оваа перница е направена со 3 зони.

Перницата се приспособува на формата на главата и рамномерно го распределува притисокот од вашата глава. Големата придобивка на оваа перница е тоа што перницата може да се пере и притоа не се деформира и не ја губи својата форма и висина. Перницата е достапна во различна димензија со различна висина и мекост.

 

Димензии

40 x 60

50 x 70

60 x 80

Тежина

 600 gr.

800 gr. 

1000 gr. 

Платно

100% Памук

Полнило

100% ПЕС силиконски топчиња, 100 gr/m2 вата x 3 слоја, флизелин

Боја

Бела


Одржување

http://www.netam.com.mk/en/images/netking/ikoni-odrzuvanje.png 

ЕВА ПЕРНИЦА