S-Line supreme

Екслузивно во НЕТАМ, душек кој е успешно продаван на Германскиот пазар. Медицински душек со џебни федери кој несомнено нуди најдобра цена во сооднос со квалитет. Овој модел на душек има 7 зонско анатомско џебно јадро. Џебното јадро е обложено со табли ХР пена 35 кг/м3 горе и доле и странични кајли од ПУ пена 35 кг/м3. Душекот е залепен со SIMALFA еколошко лепило на водена база. Навлаката е изработена од висококвалитетна ткаенина која е проштепана со 250 гр вата, 30 гр ретекс и 3Д воздушна трака која овозможува циркулација на воздух во самиот душек. Овој модел спаѓа во категорија на потврд душек. Висина на овој душек е 25 цм.

S-Line supreme