РОЈАЛ

Посебно за овој душек е избрана ткаенина за навлаки Silver Care. Линијата Silver Care, која покрај сите позитивни карактеристики на овој душек овозможува и комплетен одмор при спиењето. Имено, душекот преку навлаката делува на телото на тој начин што го ослободува од негативна енергија, напнатоста и стресот насобран во текот на денот. Поради своето антистатичко својство не привлекува прав. Посебно обработена ткаенина,7-зонско џепесто жичано јадро, HR пената (најреволуционерен производ за изработка на душек, високо еластична пена на база на вода, прозрачна со отворени ќелии) заедно со Visko пената(мемори пена) го споредуваат овој душек во редот на најквалитетни душеци потполно прилагодени на нашето здравје. Височината на душекот изнесува 24 цм.

РОЈАЛ