ПРЕМИЕР

Основната конструкција на овој душек се должи на Bonnell еластичното јадро составено од пропорционално распоредени пружини од специјално обработена жица чие еластично својство придонесува за исклучителна цврстина и прилагодливост. Белиот термофиксиран филц со својата компактност, цврстина и мекост ги штити останатите материјали, а со самото тоа и телото при спиење од директен допир со прижините, со што е постигнат уште поквалитетен комфорт при спиењето. Горните површини на овој душек се користи HR пена, високо еластична пена, прозрачна со отворени ќелии што го прават овој душек квалитетен. Навлаката е со состав 51% ПЕС/49% ПП и е проштепана со 150 гр/м2 ПЕС Вата. Стандардната висина на душекот е 17 цм.

ПРЕМИЕР