BABY

Средишното јадро од џепести цилиндрични јадра, горната површина на душекот од HR пена и “TENCEL” ткаенината изработена во основата на база на природно сурово дрво(сржта на еукалиптус) му даваат на овој душек посебни својства кои анатомски одговараат на потребите на детето. Височината на овој душек изнесува 16 цм. Стандардните димензии на овој душек се: 120x60 цм и 140x70 цм.

BABY