RK-25 FIX

Латофлексот РК-25 Фикс е латофлекс со 25 летвички кои гарантираат стабилна и еластична површина. Летвите се вградени во капа која е прицврстена за конструкцијата од ламинирано дрво Латофлексот РК-25 Фикс е погоден за сите типови на душеци. Латофлексот е произведен во ЕУ. Стандардни димензии: 200×80/90.

RK-25 FIX